nov 132019

Binnen mijn blogs zal ik ook regelmatig producten, boeken, webshops, films of documentaires bespreken en eventueel aan of afraden. Let wel dat ik hier op geen enkele manier door gesponsord wordt. Ik zal dat schrijven vanuit mijn eigen mening en ervaring en is puur ter informatie voor jezelf. Er is namelijk nogal een hoop op de markt binnen Natuurlijke Gezondheid qua verzorgingsproducten, suppletie, voeding en natuurlijk ouderschap. Ik wil jullie op de manier enkel wijzen op wat er in deze wereld allemaal te vinden is. Ook zal ik regelmatig reviews van anderen delen die ik zeer waardeer en zie dat zij iets uitvoerig onderzocht hebben. Ook zal ik binnenkort enkele Natuurlijk Ouderschap musthaves delen! Er zijn zoveel baby uitzet lijstjes, maar maar weinig musthaves te vinden binnen het Natuurlijke Ouderschap! Houd mijn pagina in de gaten!


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *