Natuurgeneeskunde

In de Natuurgeneeskunde behandelen we iemand vanuit een holistische visie. Alles hangt met elkaar samen. Het lichaam, de emoties, de gedachten en het gedrag. Het is belangrijk hierin de zwakke plekken te vinden en deze sterker te maken. Dit resulteert in verbetering op elk gebied, zowel lichamelijk als mentaal. Vanuit de Natuurgeneeskundige werkwijze, zoek ik naar de oorzaak en behandel ik niet (enkel) de symptomen.

Bijvoorbeeld: Je kunt voor je migraine pijnstillers nemen, en daarbij houd de reguliere geneeskunde vaak op. Of je kunt met mij ontdekken waar dit vandaan komt, vanuit welke zwakke plek en deze plek versterken.

Daarnaast werkt de Natuurgeneeskunde individueel. We zijn allemaal mens, maar we weten allemaal dat een ieder anders kan reageren.

Daarom vind ik dat iedereen individueel behandeldĀ  moet worden. Ik stel daarom voor iedereen een individueel plan samen. In dit plan zal ik gebruik maken van kruidentherapie (fytotherapie), voedingsadviezen, lichaamsgerichte therapieĆ«n, leefstijladviezen en/of Bach Bloesem therapie.

Bij consult lees je meer over wat je kunt verwachten tijdens een consult en hoe ik te werk ga. Er is geen klacht te min of te gek om niet te kunnen behandelen. Neem vooral contact met me op om te vragen en ontdekken hoe ik hierin zou kunnen helpen.

No matter what the problem is , nature will provide